SÄTERIN SUKLAATEHDAS

Olemme pieni suklaatehdas ja valmistamme herkullista laktoositonta ja gluteenitonta valkosuklaata. Valkosuklaamme sopii herkutteluun, leivontaan, jälkiruokiin ja jopa ammattikäyttöön.  

Laktoositon valkosuklaamme kestää uunissa paistamisen, sekoittuu vatkatun kermavaahdon joukkoon ja sitä voi  valaa. Se on teknisesti helppokäyttöinen, tämän ovat useat asiakkaamme todenneet. Valkosuklaamme on koostumukseltaan runsas ja pehmeä, se maistuu täyteläiseltä ja siinä on suussa sulava koostumus.  Kaiken kruunaa kevyt vaniljan maku, joka on lähinnä hienostunut aistimus. Tätä kaikkea on Säteri laktoositon valkosuklaa.

Suklaan sielu on kaakaovoissa ja tähän suklaaseen olemme valinneet kaakaovoin, joka maistuu täyteläisen toffeemaiselta.  Käyttämämme sokeri ja maito ovat Suomesta.  Suklaalevyn pakkaus, kuten sen kääreenä oleva alumiinipaperi, ovat nekin kotimaassa valmistettuja.  Periaatteenamme on käyttää  mahdollisimman paljon kotimaisia toimittajia ja näin tukea suomalaista työtä.

Valmistamme suklaan käsityönä.
Toivomme, että nautitte tuotteistamme yhtä paljon kuin mekin.